Myllärin gluteenittomat vohvelit

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
6 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa 
2 kananmunaa
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna turvota n. 10 minuuttia. Paista vohveliraudalla vohveleiksi. Tarjoile makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa. Voit halutessasi maustaa taikinan vaniljasokerilla tai vaikka kardemummalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.