Myllärin gluteenittomat vohvelit

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
6 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa 
2 kananmunaa
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna turvota n. 10 minuuttia. Paista vohveliraudalla vohveleiksi. Tarjoile makeiden tai suolaisten täytteiden kanssa. Voit halutessasi maustaa taikinan vaniljasokerilla tai vaikka kardemummalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.