Porkkanalaatikko kaurarouheesta (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanasosetta
2 kananmunaa
3 -5 rkl siirappia (oman maun mukaan)
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
Pinnalle:
Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
  voita
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.