Porkkanalaatikko kaurarouheesta (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
  • Joulu
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanasosetta
2 kananmunaa
3 -5 rkl siirappia (oman maun mukaan)
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria
Pinnalle:
Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
  voita
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.