Ainekset
5 dl | vettä |
50 g | hiivaa |
2 | kananmunaa |
1 dl | sokeria |
1 tl | kardemummaa |
1/2 tl | suolaa |
8 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
8 dl | perunajauhoa |
4 tl | psylliumia |
200 g | voita |
Täyte: | |
100 g | voita |
kaneli-sokeria |

Valmistusohje
n. 30 kpl
Herkulliset korvapuustit voi tehdä myös gluteenittomina. Tämä kaurapuusti-resepti onnistuu varmasti ja kauraiset pullat maistuvat kaikille!
Valmistusohje
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut aineet paitsi voi. Sekoita koneella 2 min, lisää voi ja sekoita vielä 5 min. Anna taikinan kohota noin 30 min liinalla peitettynä. Jauhota pöytä gluteenittomilla kaurajauhoilla ja kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevylle 100 g pehmeää voita ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeria. Rullaa taikina, leikkaa paloiksi ja muotoile korvapuusteiksi tai laita paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna pullien kohota noin 10 min. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225°C noin 12 minuuttia.