Myllärin gluteeniton kaurapuusti

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
8 dl perunajauhoa
4 tl psylliumia
200 g voita
Täyte:
100 g voita
kaneli-sokeria

 

Valmistusohje

n. 30 kpl

Herkulliset korvapuustit voi tehdä myös gluteenittomina. Tämä kaurapuusti-resepti onnistuu varmasti ja kauraiset pullat maistuvat kaikille!

 

Valmistusohje

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut aineet paitsi voi. Sekoita koneella 2 min, lisää voi ja sekoita vielä 5 min. Anna taikinan kohota noin 30 min liinalla peitettynä. Jauhota pöytä gluteenittomilla kaurajauhoilla ja kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevylle 100 g pehmeää voita ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeria. Rullaa taikina, leikkaa paloiksi ja muotoile korvapuusteiksi tai laita paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna pullien kohota noin 10 min. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225°C noin 12 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.