Myllärin gluteeniton kaurapuusti

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
5 dl vettä
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1/2 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
8 dl perunajauhoa
4 tl psylliumia
200 g voita
Täyte:
100 g voita
kaneli-sokeria

 

Valmistusohje

n. 30 kpl

Herkulliset korvapuustit voi tehdä myös gluteenittomina. Tämä kaurapuusti-resepti onnistuu varmasti ja kauraiset pullat maistuvat kaikille!

 

Valmistusohje

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää muut aineet paitsi voi. Sekoita koneella 2 min, lisää voi ja sekoita vielä 5 min. Anna taikinan kohota noin 30 min liinalla peitettynä. Jauhota pöytä gluteenittomilla kaurajauhoilla ja kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä taikinalevylle 100 g pehmeää voita ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeria. Rullaa taikina, leikkaa paloiksi ja muotoile korvapuusteiksi tai laita paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna pullien kohota noin 10 min. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225°C noin 12 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.