Muumimamman pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 kananmunaa
1 l maitoa
1 pss Myllärin Muumimamman Lettujauhoa
Valmistusohje

Pannukakku syntyy valmiista lettujauhoaineksesta siinä, missä letut tai vohvelitkin.

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito sekä lettujauho hyvin vatkaten. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista ensin 250-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Laske sitten uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä 10-15 minuuttia, kunnes pannari on kunnolla hyytynyt. Jäähdytä ja leikkaa tarjoilupaloiksi. Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.