Muumimamman pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 kananmunaa
1 l maitoa
1 pss Myllärin Muumimamman Lettujauhoa
Valmistusohje

Pannukakku syntyy valmiista lettujauhoaineksesta siinä, missä letut tai vohvelitkin.

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito sekä lettujauho hyvin vatkaten. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista ensin 250-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Laske sitten uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista vielä 10-15 minuuttia, kunnes pannari on kunnolla hyytynyt. Jäähdytä ja leikkaa tarjoilupaloiksi. Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.