Ruistosca mustikkapiiras

30 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
400 g (8 dl) mustikoita
1 rkl perunajauhoja
Kuorrutus
40 g voita
½ dl sokeria
1 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 rkl maitoa
1 tl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
½ tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

 

Sekoita perunajauhot jäisten mustikoiden joukkoon ja levitä mustikat piirakkapohjalle. Paista pohja 200 °C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

 

Valmista seuraavaksi kuorrutus: sulata voi ja lisää siihen sokeri, ruishiutaleet, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Ripottele kuorrutus mustikoiden päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.