Ruistosca mustikkapiiras

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte
400 g (8 dl) mustikoita
1 rkl perunajauhoja
Kuorrutus
40 g voita
½ dl sokeria
1 dl Myllärin Luomu Ruishiutaleita
2 rkl maitoa
1 tl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
½ tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ne vaahtoon ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

 

Sekoita perunajauhot jäisten mustikoiden joukkoon ja levitä mustikat piirakkapohjalle. Paista pohja 200 °C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

 

Valmista seuraavaksi kuorrutus: sulata voi ja lisää siihen sokeri, ruishiutaleet, maito ja vehnäjauhot. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri. Ripottele kuorrutus mustikoiden päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.