Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
100 g voita
1½ dl tomusokeria
3 kananmunaa
3/4 dl mantelijauhetta
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
2 rkl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2-3 dl mustikoita
Mustikkamaito
2 dl punaista maitoa
1 dl kermaa
1 rkl sokeria
2 rosmariinin oksaa
2 rkl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
½ dl pakastemustikoita
Valmistusohje

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan hyvin sekoittaen. Levitä taikina voideltuun vuokaan ja kaada mustikat päälle. Paista 175 °C:ssa noin 20 minuuttia.

Valmista mustikkamaito lämmittämällä maito, kerma, sokeri ja rosmariini kattilassa, älä kiehauta. Anna maustua 10 minuuttia, poista rosmariini ja ota talteen. Soseuta mustikat ja kaurahiutaleet sekaan sauvasekoittimella. Tarjoile mustikkamaito piirakan kanssa, koristele rosmariinin oksalla.

 

Resepti: Tomi Björck

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.