Mustikkapiirakka mustikkamaidon kera

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
100 g voita
1½ dl tomusokeria
3 kananmunaa
3/4 dl mantelijauhetta
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
2 rkl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2-3 dl mustikoita
Mustikkamaito
2 dl punaista maitoa
1 dl kermaa
1 rkl sokeria
2 rosmariinin oksaa
2 rkl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
½ dl pakastemustikoita
Valmistusohje

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan hyvin sekoittaen. Levitä taikina voideltuun vuokaan ja kaada mustikat päälle. Paista 175 °C:ssa noin 20 minuuttia.

Valmista mustikkamaito lämmittämällä maito, kerma, sokeri ja rosmariini kattilassa, älä kiehauta. Anna maustua 10 minuuttia, poista rosmariini ja ota talteen. Soseuta mustikat ja kaurahiutaleet sekaan sauvasekoittimella. Tarjoile mustikkamaito piirakan kanssa, koristele rosmariinin oksalla.

 

Resepti: Tomi Björck

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.