Muhkeat kaurahattarat

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
2 munaa
1 dl sokeria
50 g voita
8 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
½ tl leivinjauhetta

 

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata rasva ja lisää seokseen hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet seokseen. Nosta taikinasta lusikalla leivinpaperin päälle pellille pieniä nokareita. Kaurahattaroita tulee taikinasta noin 25 kappaletta. Paista 175 °C:ssa 8–10 minuuttia.

Vinkki: Taikinaan voi lisätä mausteeksi ½ dl suklaarouhetta tai pähkinärouhetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.