Muhkeat kaurahattarat

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
2 munaa
1 dl sokeria
50 g voita
8 dl Myllärin Luomu Pikakaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
½ tl leivinjauhetta

 

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata rasva ja lisää seokseen hieman jäähtyneenä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet seokseen. Nosta taikinasta lusikalla leivinpaperin päälle pellille pieniä nokareita. Kaurahattaroita tulee taikinasta noin 25 kappaletta. Paista 175 °C:ssa 8–10 minuuttia.

Vinkki: Taikinaan voi lisätä mausteeksi ½ dl suklaarouhetta tai pähkinärouhetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.