Ainekset
4 | kanamunaa | |
4,5 dl | sokeria | |
300 g | sulatettua voita | |
3 dl | maitoa | |
7,5 dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja | |
4 tl | leivinjauhetta | |
4 tl | vaniljasokeria | |
5 rkl | tummaa kaakaojauhetta | |
Kuorrute |
||
4 dl | tomusokeria | |
2 rkl | kaakaojauhetta | |
5-6 rkl | vahvaa, jäähtynyttä kahvia | |
50 g | sulatettua voita |

Valmistusohje
Mokkapalat – tuo kotikeittiöiden ja turnauskahvioiden klassikko! Myllärin mokkapalat -reseptillä herkku syntyy helposti ja onnistuu varmasti.
Pohja
Mittaa kulhoon kananmunat ja sokeri ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sula voi ja maito ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.
Kuorrute
Kun pohja on jäähtynyt, mittaa kulhoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Lisää kahvia ruokalusikallinen kerrallaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä reunoja myöten.
Koristele suklaa- tai vaahtokarkeilla, suolapähkinöillä, muroilla, myslillä tai ihan perinteisesti nonparelleilla.
Anna kuorrutteen jähmettyä ennen paloiksi leikkaamista.