Myllärin Mokkapalat

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
4 kanamunaa
4,5 dl sokeria
300 g sulatettua voita
3 dl maitoa
7,5 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
 4 tl leivinjauhetta
 4 tl vaniljasokeria
 5 rkl tummaa kaakaojauhetta

Kuorrute
 4 dl tomusokeria
 2 rkl kaakaojauhetta
 5-6 rkl vahvaa, jäähtynyttä kahvia
 50 g sulatettua voita

 

Valmistusohje

Mokkapalat – tuo kotikeittiöiden ja turnauskahvioiden klassikko! Myllärin mokkapalat -reseptillä herkku syntyy helposti ja onnistuu varmasti.

 

Mittaa kulhoon kananmunat ja sokeri ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sula voi ja maito ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.

Kun pohja on jäähtynyt, mittaa kulhoon tomusokeri. Lisää kahvia ruokalusikallinen kerrallaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä reunoja myöten. Koristele suklaa- tai vaahtokarkeilla, suolapähkinöillä, muroilla, myslillä tai ihan perinteisesti nonparelleilla. Anna kuorrutteen jähmettyä ennen paloiksi leikkaamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.