Myllärin Mokkapalat

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset
4 kanamunaa
4,5 dl sokeria
300 g sulatettua voita
3 dl maitoa
7,5 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
 4 tl leivinjauhetta
 4 tl vaniljasokeria
 5 rkl tummaa kaakaojauhetta

Kuorrute
 4 dl tomusokeria
 2 rkl kaakaojauhetta
 5-6 rkl vahvaa, jäähtynyttä kahvia
 50 g sulatettua voita
Valmistusohje

Mokkapalat – tuo kotikeittiöiden ja turnauskahvioiden klassikko! Myllärin mokkapalat -reseptillä herkku syntyy helposti ja onnistuu varmasti.

Pohja

Mittaa kulhoon kananmunat ja sokeri ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sula voi ja maito ja sekoita hyvin. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.

Kuorrute

Kun pohja on jäähtynyt, mittaa kulhoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Lisää kahvia ruokalusikallinen kerrallaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä reunoja myöten.

Koristele suklaa- tai vaahtokarkeilla, suolapähkinöillä, muroilla, myslillä tai ihan perinteisesti nonparelleilla.

Anna kuorrutteen jähmettyä ennen paloiksi leikkaamista.

Tutustu muihin herkullisiin leivonnaisresepteihimme

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.