Myllärin mausteiset kaurapuustit

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Taikina:

5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
3 kpl kananmunia
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita

Täyte:

2 dl sokeria
200 g voita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
7 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 kpl kananmuna
1 dl siirappia
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
2 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä

 

Valmistusohje

Pullataikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri ja suola. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia.

Täyte: Sulata voi ja lisää muut ainekset, sekoita hyvin.

Kaada pullataikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se noin ½ cm paksuiseksi levyksi. Levitä täyte koko pinnalle ja rullaa. Leikkaa rullasta noin 3–4 cm paksuja paloja ja laita leivosvuokaan leikkauspinta ylöspäin. Peitä liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia, voitele munalla ja laita pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia. Ripottele kypsien pullien päälle tomusokeria.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.