Maukas piirakka kaurarouhepohjalla (g)

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pohja:
n. 3 dl kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
Täyte:
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
400 g pakastevihannessekoitusta
1 rkl limen mehua
1 rkl hunajaa
1 tl inkiväärijauhetta
1 rkl currya
3 kananmunaa
2,5 dl juustonmakuista ruokakermaa
juustoraastetta
Valmistusohje

Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä n. 8-10 min.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.