Ainekset
Pohja: | |
n. 3 dl | kypsää Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
Täyte: | |
1 | sipuli |
1 | valkosipulin kynsi |
400 g | pakastevihannessekoitusta |
1 rkl | limen mehua |
1 rkl | hunajaa |
1 tl | inkiväärijauhetta |
1 rkl | currya |
3 | kananmunaa |
2,5 dl | juustonmakuista ruokakermaa |
juustoraastetta |

Valmistusohje
Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä n. 8-10 min.
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä kunnes vihannekset ovat sulaneet. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 25 min.