Mangojugurtti

15 min. | Helppo

  • Kasvisruoka
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

4 hengelle

1 kpl tuore mango
200 g mangososetta
300 g maustamatonta jugurttia
3 dl Myllärin Luomu Crunchy Mysliä
hunajaa oman maun mukaan
Valmistusohje

Kuori mango ja irrota hedelmäliha kivestä. Leikkaa hedelmäliha pieneksi.

Kasaa annoskulhoihin laittamalla pohjalle mangososetta ja tuoretta mangoa. Päälle varovasti jugurttia peittäen mangon.

Valuta jugurtin päälle halutessasi hieman hunajaa ja lisää lopuksi päälle Myllärin Luomu Crunchy Mysliä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.