Luxuspuuro timjami-mustikkajäätelöllä

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 – 5 dl Myllärin Luomu Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
1 l kevytmaitoa
ripaus suolaa
 

Timjami-mustikkajäätelö

(annoksesta tulee reilusti jäätelöä)
1 l kermajäätelöä
200 g kotimaisia mustikoita
1/2 sitruunan mehu
1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
Valmistusohje

Anna jäätelöpaketin pehmetä huoneenlämmössä 15 minuuttia tai kunnes jäätelö on juuri ja juuri sekoitettavan pehmeää. Siirrä jäätelö pakkauksesta kannelliseen pakastimenkestävään rasiaan ja sekoita joukkoon mustikat, timjami ja sitruunamehu. Laita kansi päälle ja anna jäätelön olla pakastimessa vähintään 4 tuntia.

 

Valmista puuro pakkauksen ohjeen mukaan eli sekoita hiutaleet maitoon ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljalleen 7 minuuttia välillä sekoittaen. Hauduta vielä kannen alla 3 minuuttia. Mausta suolalla. Annostele lautaselle kuuma puuro ja tee keskelle kolo jäätelölle. Pyörittele jäätelöstä pallo ja ripottele annoksen päälle muutama timjaminpala.

 

Reseptilähde: Kaikki äitini reseptit -blogi

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.