Ainekset
180 g | margariinia tai voita |
2 dl | sokeria |
2,5 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 dl | Myllärin Luomu Ohrahiutaleita |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | suolaa |
1,25 dl | vettä |

Valmistusohje
40 – 45 kpl
Sekoita keskenään hyvin sokeri ja sulatettu rasva. Lisää kuivat aineet ja vesi. Sekoita keksimassa hyvin ja anna sen levätä jääkaapissa 45-60 min. Muotoile keksimassasta halkaisijaltaan noin 4-5 cm leveä tanko ja paloittele noin 1 cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Asettele kiekot pellille leivinpaperin päälle ja painele niitä hieman haarukalla. Paista 220 °C:ssa 14 minuutin ajan.
Jos haluat leipoa taikinan samantien, ilman jääkaappisäilytystä, lisää 1-2 dl ohrahiutaleita.
Vinkki! Lisää keksimassaan halutessasi 100 g suklaamuruja.