Lotan tuorepuuro (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
 3-4 annosta
3 dl Myllärin Tuorepuuromix Aprikoosi-Vadelmaa 
6 dl maustamatonta jogurttia
tuoreita marjoja
Valmistusohje

Myllärin sponsoriurheilija Lotta Kemppinen vinkkaa suosikkiaamu- ja välipalansa. Kokeile!

Mittaa ainekset kannelliseen kulhoon tai purkkiin ja sekoita hyvin. Laita muutamaksi tunniksi tai yöksi jääkaappiin. Tuorepuuro on valmis syötäväksi jääkaapista otettuna. Ota sopiva annos kulhoon tai purkkiin mukaan otettavaksi ja koristele tuoreilla marjoilla.

Kannattaa tehdä kerralla useampi annos, puuro säilyy hyvin jääkaapissa muutaman päivän.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.