Lotan tuorepuuro (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
 3-4 annosta
3 dl Myllärin Tuorepuuromix Aprikoosi-Vadelmaa 
6 dl maustamatonta jogurttia
tuoreita marjoja
Valmistusohje

Myllärin sponsoriurheilija Lotta Kemppinen vinkkaa suosikkiaamu- ja välipalansa. Kokeile!

Mittaa ainekset kannelliseen kulhoon tai purkkiin ja sekoita hyvin. Laita muutamaksi tunniksi tai yöksi jääkaappiin. Tuorepuuro on valmis syötäväksi jääkaapista otettuna. Ota sopiva annos kulhoon tai purkkiin mukaan otettavaksi ja koristele tuoreilla marjoilla.

Kannattaa tehdä kerralla useampi annos, puuro säilyy hyvin jääkaapissa muutaman päivän.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.