Lotan kiireetön uunipuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
 4-5 annosta
1-2 rkl voita tai margariinia vuoan voiteluun
3,5 dl Myllärin Kiireettömiä Kaurahiutaleita
1 l maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Myllärin sponsoriurheilija Lotta Kemppinen vinkkaa puurosuosikkinsa. Kokeile!

 

Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka 170-asteiseen uuniin ja anna puuron hautua n. 1,5 tuntia.

Voit antaa puuron hautua myös yön yli 90-asteisessa uunissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.