Lotan kiireetön uunipuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
 4-5 annosta
1-2 rkl voita tai margariinia vuoan voiteluun
3,5 dl Myllärin Kiireettömiä Kaurahiutaleita
1 l maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Myllärin sponsoriurheilija Lotta Kemppinen vinkkaa puurosuosikkinsa. Kokeile!

 

Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka 170-asteiseen uuniin ja anna puuron hautua n. 1,5 tuntia.

Voit antaa puuron hautua myös yön yli 90-asteisessa uunissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.