Ainekset
500 g | naudan jauhelihaa tai 500g. luutonta paistilihaa |
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
n. 8 | keskikokoista perunaa kuutioina |
2 | porkkanaa kuutioina |
250 g | värikkäitä pakastekasviksia |
2 tl | suolaa |
1 | lihaliemikuutio |
1 tl | pihvimaustetta |
1/2 tl | mustapippurirouhetta |
1 | iso sipuli |
1 tl | valkosipulisuolaa (tai 2 valkosipulin kynttä) |
pinnalle ruohosipulia ja muutama Villikauran jyvä |

Valmistusohje
Ruskista jauheliha pannulla tai jos käytät kokolihaa, ruskista se myös ja keitä hiukan ennen perunoiden ja kasvisten lisäämistä.
Lisää Myllärin Villikaura myös hyvissä ajoin keittoon, jotta se ehtii kypsyä. Lisää mausteet, keitä keitto kypsäksi ja tarkista vielä maku.
Laita ruohosipulia tai yrttejä valmiin keiton pinnalle.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.