Lihakasviskeittoa ja kauraa

30-60 min. | Keskitaso

  • Asiakkaan resepti
  • Ruoanlaitto
Ainekset
500 g naudan jauhelihaa tai 500g. luutonta paistilihaa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
n. 8 keskikokoista perunaa kuutioina
2 porkkanaa kuutioina
250 g värikkäitä pakastekasviksia
2 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1 tl pihvimaustetta
1/2 tl mustapippurirouhetta
1 iso sipuli
1 tl valkosipulisuolaa (tai 2 valkosipulin kynttä)
pinnalle ruohosipulia ja muutama Villikauran jyvä
Valmistusohje

Ruskista jauheliha pannulla tai jos käytät kokolihaa, ruskista se myös ja keitä hiukan ennen perunoiden ja kasvisten lisäämistä.

Lisää Myllärin Villikaura myös hyvissä ajoin keittoon, jotta se ehtii kypsyä. Lisää mausteet, keitä keitto kypsäksi ja tarkista vielä maku.

Laita ruohosipulia tai yrttejä valmiin keiton pinnalle.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.