Lehtikaalikauratto (g)

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
3-4 annosta
1 sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
n. 100 g lehtikaalia
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
1 dl valkoviiniä
1 l kasvislientä
1 dl parmesaaniraastetta
n. 20 g voita
timjamia
Valmistusohje

Maukas, kotimaisesta kaurasta valmistettu risottotyyppinen ruoka on saanut nimen kauratto. Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe korvaa hyvin riisin erityyppisissä ruuissa. Lehtikaali sisältää kauran tavoin runsaasti kuitua ja proteiinia, joten näistä raaka-aineista syntyy todellista superfoodia.

 

Lehtikaalikauraton valmistus

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja lehtikaali öljyssä. Lisää kaurarouhe ja sekoita, kunnes rouhe on öljyyntynyt.

Lisää valkoviini ja 1 dl kasvislientä ja anna kiehua, kunnes neste on haihtunut. Lisää kasvislientä vähitellen ja anna nesteen haihtua välillä.

Lisää lopuksi parmesaaniraaste ja voi, maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Nauti lehtikaalikauratto sellaisenaan tai esim. kala- tai kanaruuan lisäkkeenä.

Onko kaurarouhe uusi tuttavuus? Lue lisää tästä linkistä

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.