Ainekset
Taikina:
8 dl | vettä |
25 g | hiivaa |
16,5 dl | Myllärin Ruisleipäainesta |
1 dl | Myllärin Vehnäjauhoja |
Täyte:
800 g | porsaan lihaa (kassler) |
500 g | lanttua |

Valmistusohje
Kuori ja viipaloi lanttu, keitä viipaleet vedessä pehmeähköiksi. Viipaloi liha.
Liota hiiva lämpimään (37 °C) veteen, lisää jauhot ja vaivaa taikina pehmeäksi. Peitä taikinakulho ja anna kohota lämpimässä noin 1 tunti. Kaulaa taikinasta muutaman sentin paksuinen pyöreä levy. Levitä possunlihasiivuja keskelle, ripottele suolaa, levitä päälle lanttusiivut. Levitä loput lihat, ripottele suolaa ja päällimmäiseksi loput lanttusiivut.
Käännä taikinan reunat päälle ja tiivistä sauma veden avulla.
Paista ensin 230 °C noin 20 min, kunnes pinta ruskea. Kääri sitten kukko leivinpaperiin (3 kerrosta) ja folioon (3 kerrosta). Paista 125 °C noin 2,5 tuntia.