Ainekset
2 hengelle
Salaatti:
1 pss | Myllärin Kanapata-ainesta |
200 g | halloumijuusto |
1 kpl | granaattiomenan siemeniä |
2 rkl | oliiviöljy |
1 kpl | ruukku tuore minttu, lehdet nypittyinä |
rypsiöljyä paistamiseen |
Kuminajugurtti:
150 g | turkkilaista jugurttia |
1 tl | juustokuminaa |
½ tl | suolaa |
½ tl | sokeria |

Valmistusohje
Siivuta halloumijuusto sentin paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu ja paista halloumijuustosiivut molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Laita paistetut juustot sivuun odottamaan tarjoilua.
Valmista Myllärin Kanapata-aines pussin ohjeiden mukaan. Sekoita pata-aineksen joukkoon oliiviöljy.
Valmista kuminajugurtti sekoittamalla raaka-aineet kulhossa keskenään.
Tarjoile lämmin kaurasalaatti paistettujen halloumijuustosiivujen, granaattiomenan siementen ja kuminajugurtin kanssa. Nypi vielä koristeeksi ja mauksi mintunlehtiä salaatin päälle.
Vinkki! Jos ruokaa sattuu jäämään, voit hyvin jäähdyttää salaatin ja tarjota kylmänä!