Lämmin kaura-halloumijuustosalaatti

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
  • Kasvisruoka
Ainekset

2 hengelle

Salaatti:

1 pss Myllärin Kanapata-ainesta
200 g halloumijuusto
1 kpl granaattiomenan siemeniä
2 rkl oliiviöljy
1 kpl ruukku tuore minttu, lehdet nypittyinä
rypsiöljyä paistamiseen

 

Kuminajugurtti:

150 g turkkilaista jugurttia
1 tl juustokuminaa
½ tl suolaa
½ tl sokeria
Valmistusohje

Siivuta halloumijuusto sentin paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu ja paista halloumijuustosiivut molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Laita paistetut juustot sivuun odottamaan tarjoilua.

Valmista Myllärin Kanapata-aines pussin ohjeiden mukaan. Sekoita pata-aineksen joukkoon oliiviöljy.

Valmista kuminajugurtti sekoittamalla raaka-aineet kulhossa keskenään.

Tarjoile lämmin kaurasalaatti paistettujen halloumijuustosiivujen, granaattiomenan siementen ja kuminajugurtin kanssa. Nypi vielä koristeeksi ja mauksi mintunlehtiä salaatin päälle.

Vinkki! Jos ruokaa sattuu jäämään, voit hyvin jäähdyttää salaatin ja tarjota kylmänä!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.