Ainekset
3 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
2 tl | hunajaa |
5 dl | jogurttia (esim. turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia) |
3 rkl | liotettuja chian siemeniä |
2 rkl | Myllärin Luomu Kauralesettä |
2-3 kpl | appelsiinia paloina |
2-3 dl | lakkoja tai muuta marjaa |

Valmistusohje
Keitä kaura lähes kypsäksi ja jäähdytä.
Sekoita jogurttiin chian siemenet, kauraleseet, osa keitetystä kaurasta ja hunaja. Laita seos tarjolle annosmaljoihin.
Lusikoi keitettyä Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa päälle keoksi, noin 2-3 ruokalusikallista yhteen maljaan. Laita pinnalle appelsiinipalat ja lakat.
Vinkki! Jos haluat makeutta, laita hiukan juoksevaa hunajaa pinnalle. Sopii hyvin aamu- väli tai iltapalaksi!
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.