Lakka-appelsiini kaurahyve

30 min. | Helppo

  • Jälkiruoat
  • Asiakkaan resepti
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
3 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
2 tl hunajaa
5 dl jogurttia (esim. turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia)
3 rkl liotettuja chian siemeniä
2 rkl Myllärin Luomu Kauralesettä
2-3 kpl appelsiinia paloina
2-3 dl lakkoja tai muuta marjaa
Valmistusohje

Keitä kaura lähes kypsäksi ja jäähdytä.

Sekoita jogurttiin chian siemenet, kauraleseet, osa keitetystä kaurasta ja hunaja. Laita seos tarjolle annosmaljoihin.

Lusikoi keitettyä Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa päälle keoksi, noin 2-3 ruokalusikallista yhteen maljaan. Laita pinnalle appelsiinipalat ja lakat.

Vinkki! Jos haluat makeutta, laita hiukan juoksevaa hunajaa pinnalle. Sopii hyvin aamu- väli tai iltapalaksi!

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.