Labneh – libanonilainen jugurttilevite (G)

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
600 g maustamatonta jugurttia (rasvan määrä 6-10 %)
2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 ruukku tuoretta ruohosipulia
Valmistusohje

Laita maustamaton jugurtti harsoliinaan tai suodatinpussiin ja nosta siivilään pystyyn. Laita jääkaappiin ainakin neljäksi tunniksi. Voit laittaa jugurtin valumaan edellisenä päivänä.

Siirrä valutettu jugurtti kulhoon. Mausta jugurtti suolalla. Hienonna ruohosipuli ja lisää joukkoon. Laita Labneh tarjoiluastiaan ja valuta oliiviöljy päälle.

Tarjoa esimerkiksi Myllärin Kauraisen Pataleivän kaverina.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.