Kylmäsavulohi-mascarponepizza

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pizzapohja (4 kpl)
10 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
6 – 7 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 dl vehnäjauhoa vaivaamiseen

Täytteet
200 g kylmäsavulohta
1 dl mascarponejuustoa
2 dl pinaattia
2 dl juustoraastetta
1 dl ranskankermaa
4 rkl caviart-merileväkaviaaria
Valmistusohje

Hiero hiiva kädenlämpöiseen veteen yleiskoneen kulhoon tai isoon leipäkulhoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola ja oliiviöljy ja puolet jauhoista. Lisää taikinaan loput jauhot ja anna yleiskoneen käydä muutama minuutti. Anna taikinan levätä 5 minuutin ajan ja jatka sen jälkeen vaivaamista pari minuuttia.

 

Anna taikinan levätä liinan alla 1,5 tunnin ajan. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kauli osista pyöreitä pizzoja. Lisää täytteet kunkin pohjan päälle ja paista noin 20 minuuttia 225-asteisessa uunissa riippuen uunin tehosta. Kun pohja on kullanruskea ja rapea, pizza on valmis. Nauti heti!

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.