Kylmäsavulohi-mascarponepizza

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Pizzapohja (4 kpl)
10 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
6 – 7 dl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
1 dl vehnäjauhoa vaivaamiseen

Täytteet
200 g kylmäsavulohta
1 dl mascarponejuustoa
2 dl pinaattia
2 dl juustoraastetta
1 dl ranskankermaa
4 rkl caviart-merileväkaviaaria
Valmistusohje

Hiero hiiva kädenlämpöiseen veteen yleiskoneen kulhoon tai isoon leipäkulhoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola ja oliiviöljy ja puolet jauhoista. Lisää taikinaan loput jauhot ja anna yleiskoneen käydä muutama minuutti. Anna taikinan levätä 5 minuutin ajan ja jatka sen jälkeen vaivaamista pari minuuttia.

 

Anna taikinan levätä liinan alla 1,5 tunnin ajan. Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kauli osista pyöreitä pizzoja. Lisää täytteet kunkin pohjan päälle ja paista noin 20 minuuttia 225-asteisessa uunissa riippuen uunin tehosta. Kun pohja on kullanruskea ja rapea, pizza on valmis. Nauti heti!

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.