Ainekset
1 dl | Myllärin Luomu Kauraleseitä |
1,5 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
2 | munaa |
1 dl | sokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
4 tippaa | piparminttuöljyä |
1 dl | rypsiöljyä |
1 tl | leivinjauhetta |
Kuorrute
200 g | tuorejuustoa |
125 g | ranskankermaa |
6 dl | tomusokeria |
1 dl | kaakaojauhetta |

Valmistusohje
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, leseet, vaniljasokeri ja leivinjauhe, lisää ne munavaahtoon, lisää piparminttuöljy ja rypsiöljy ja sekoita hyvin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 220 °C 15-20 minuuttia.
Valmista kuorrute. Pursota kuorrute muffinien päälle tai levitä se veitsellä. Koristele erilaisilla koristeilla. Jos haluat vaalean kuorrutteen, jätä kaakaojauhe pois ja laita 2 tl vaniljasokeria.