Myllärin Cupcakes

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
2 munaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 tippaa piparminttuöljyä
1 dl rypsiöljyä
1 tl leivinjauhetta

 

Kuorrute

200 g tuorejuustoa
125 g ranskankermaa
6 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, leseet, vaniljasokeri ja leivinjauhe, lisää ne munavaahtoon, lisää piparminttuöljy ja rypsiöljy ja sekoita hyvin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 220 °C 15-20 minuuttia.

Valmista kuorrute. Pursota kuorrute muffinien päälle tai levitä se veitsellä. Koristele erilaisilla koristeilla. Jos haluat vaalean kuorrutteen, jätä kaakaojauhe pois ja laita 2 tl vaniljasokeria.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.