Ainekset
Pohja:
2 | munaa |
1 dl | sokeria |
1 dl | kermaa |
50 g | voita |
2 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
½ dl | Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutaleita |
1 ½ tl | leivinjauhetta |
Päälle:
4 dl (200 g) | puolukoita, mustikoita tai karpaloita |
50 g | voita |
½ dl | sokeria |
1 ½ dl | Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutaleita |

Valmistusohje
Aloita valmistamalla piirakkapohja: sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kerma ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina matalaan, voideltuun piirakkavuokaan. Levitä marjat taikinan päälle. Paista 200°C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla. Sekoita voisulaan sokeri ja kaurahiutaleet. Ripottele seos marjojen päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia.