Kuituinen marjapiiras

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset

Pohja:

2 munaa
1 dl sokeria
1 dl kermaa
50 g voita
2 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ dl Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutaleita
1 ½ tl leivinjauhetta

 

Päälle:

4 dl (200 g) puolukoita, mustikoita tai karpaloita
50 g voita
½ dl sokeria
1 ½ dl Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutaleita
Valmistusohje

Aloita valmistamalla piirakkapohja: sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kerma ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina matalaan, voideltuun piirakkavuokaan. Levitä marjat taikinan päälle. Paista 200°C:ssa 20 minuuttia uunin alimmalla tasolla. Sekoita voisulaan sokeri ja kaurahiutaleet. Ripottele seos marjojen päälle. Jatka paistamista 200°C:ssa 10 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.