Kreikkalainen pizza (G)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Myllärin gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastiketta
Pizzajuustoraastetta
Mustia kalamata oliiveja
Marinoituja latva-artisokan sydämiä
Fetajuustoa
Tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
Tuoretta basilikaa
Valmistusohje

Valmista ensin gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike ohjeen mukaan.

Täytteitä levittäessä laita tomaattikastikkeen ja pizzajuuston jälkeen pohjalle vielä kalamata oliiveja ja tuoreita basilikan lehtiä.

Paista pizza ohjeiden mukaan ja lisää loput täytteet pizzan päälle.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.