Myllärin korvapuustit

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset

Taikina:

5 dl maitoa tai vettä
50 g hiivaa
1 muna
1 ½ dl sokeria
1 tl suolaa
16 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
150 g voita
Täyte:
150 g voita
1 dl kaneli-sokeriseosta

 

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon/veteen. Lisää muna ja mausteet. Lisää jauhot vähitellen seokseen hyvin vaivaten ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se noin ½ cm paksuiseksi levyksi. Levitä voi koko levylle, sirottele kaneli-sokeriseosta päälle ja kääri levy rullaksi. Leikkaa rullasta vinottain paloja ja aseta palaset pellille kapein kohta ylöspäin. Paina huippu sormella matalaksi. Peitä liinalla ja anna kohota noin 30 minuuttia, voitele munalla ja laita pintaan raesokeria tai mantelilastuja. Paista 225 °C:ssa noin 10 minuuttia.

n. 25 kpl.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.