Ainekset
Kakkupohja:
4 | munaa |
1,5 dl | sokeria |
2 dl | Myllärin Leivontakarkeita vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte ja kuorrute:
2 dl | aprikoosihilloa |
7 dl | kermaa |
250 g | rahkaa |
Kinuski:
2 dl | kermaa |
2 dl | fariinisokeria |
25 g | voita |

Valmistusohje
Kakkupohja:
Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 25 minuuttia.
Täyte ja kuorrute:
Vispaa kerma, sekoita rahka joukkoon. Leikkaa kakkuun kolme kerrosta, kostuta pohjalevy vedellä. Levitä aprikoosihilloa ja kermarahkaseosta, laita kakkulevy päälle ja toista sama. Kostuta kansilevy. Pursota kakkuun reunalle aprikoosihilloraita, estää kinuskia valumasta.
Kinuski:
Keitä kermaa ja fariinisokeria kunnes kastike sakenee (ei imeydy kakkuun), lisää voi ja anna jäähtyä vähän.
Levitä kinuski kakun päälle ja pursota kerma-rahkaseos reunoille.