Kinuskitäytekakku

yli 60 min. | Vaikea

  • Makea leivonta
Ainekset

Kakkupohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte ja kuorrute:

2 dl aprikoosihilloa
7 dl kermaa
250 g rahkaa

 

Kinuski:

2 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
25 g voita
Valmistusohje

Kakkupohja:
Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 25 minuuttia.

Täyte ja kuorrute:
Vispaa kerma, sekoita rahka joukkoon. Leikkaa kakkuun kolme kerrosta, kostuta pohjalevy vedellä. Levitä aprikoosihilloa ja kermarahkaseosta, laita kakkulevy päälle ja toista sama. Kostuta kansilevy. Pursota kakkuun reunalle aprikoosihilloraita, estää kinuskia valumasta.

Kinuski:
Keitä kermaa ja fariinisokeria kunnes kastike sakenee (ei imeydy kakkuun), lisää voi ja anna jäähtyä vähän.
Levitä kinuski kakun päälle ja pursota kerma-rahkaseos reunoille.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.