Kinuskitäytekakku

yli 60 min. | Vaikea

  • Makea leivonta
Ainekset

Kakkupohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte ja kuorrute:

2 dl aprikoosihilloa
7 dl kermaa
250 g rahkaa

 

Kinuski:

2 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
25 g voita
Valmistusohje

Kakkupohja:
Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 25 minuuttia.

Täyte ja kuorrute:
Vispaa kerma, sekoita rahka joukkoon. Leikkaa kakkuun kolme kerrosta, kostuta pohjalevy vedellä. Levitä aprikoosihilloa ja kermarahkaseosta, laita kakkulevy päälle ja toista sama. Kostuta kansilevy. Pursota kakkuun reunalle aprikoosihilloraita, estää kinuskia valumasta.

Kinuski:
Keitä kermaa ja fariinisokeria kunnes kastike sakenee (ei imeydy kakkuun), lisää voi ja anna jäähtyä vähän.
Levitä kinuski kakun päälle ja pursota kerma-rahkaseos reunoille.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.