Kinuskitäytekakku

yli 60 min. | Vaikea

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset

Kakkupohja:

4 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl Myllärin Leivontakarkeita vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte ja kuorrute:

2 dl aprikoosihilloa
7 dl kermaa
250 g rahkaa

 

Kinuski:

2 dl kermaa
2 dl fariinisokeria
25 g voita
Valmistusohje

Kakkupohja:
Vispaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää vehnäjauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista 175 °C noin 25 minuuttia.

Täyte ja kuorrute:
Vispaa kerma, sekoita rahka joukkoon. Leikkaa kakkuun kolme kerrosta, kostuta pohjalevy vedellä. Levitä aprikoosihilloa ja kermarahkaseosta, laita kakkulevy päälle ja toista sama. Kostuta kansilevy. Pursota kakkuun reunalle aprikoosihilloraita, estää kinuskia valumasta.

Kinuski:
Keitä kermaa ja fariinisokeria kunnes kastike sakenee (ei imeydy kakkuun), lisää voi ja anna jäähtyä vähän.
Levitä kinuski kakun päälle ja pursota kerma-rahkaseos reunoille.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.