Prosciuttopizza

30-60 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset

 

2,5 dl vettä
25 g hiivaa
1 rkl öljyä
3 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte:
4 – 6 rkl punaista pestokastiketta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 – 3 aurinkokuivattua tomaattia paloina
6 – 12 ilmakuivattua kinkkua viipaleina
150 g parmesaanijuustoa tai mozzarellajuustoraastetta

Pinnalle:  mustapippuria, rucolaa, parmesaanijuustolastuja

 

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää öljy ja suola ja alusta joukkoon vehnäjauhot. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla. Jaa se kahteen osaan ja kaulitse osat pyöreiksi pohjiksi ja nosta molemmat leivinpapereiden päälle uunipellille.

Voitele pohjat punaisella pestokastikkeella. Hienonna päälle valkosipulia. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit päälle. Levitä pinnalle ilmakuivattua kinkkua viipaleina ja parmesaani- tai mozzarellajuustoa.

Paista 225-250 –asteisessa uunissa, kunnes pohja on kypsä ja pinta on kauniin värinen. Rouhi pinnalle mustapippuria. Koristele rucolalla ja parmesaanijuustolla.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.