Kikhernecurrya ja kauraa

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
  • Asiakkaan resepti
Ainekset
2-4 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa 
1 purkki kikherneitä
1 sipuli
2 kpl valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä
1 kpl paprika
(chiliä)
1 tl kurkumajauhetta
2 rkl Tikka Masala -tahnaa
1 purkki kookosmaitoa
korianteria
Valmistusohje

Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura ohjeen mukaan.

Huuhdo kikherneet. Pilko sipuli ja valkosipuli. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli sekä kikherneet.

Lisää pilkottu paprika sekä halutessasi chiliä. Lisää teelusikallinen kurkumajauhetta sekä kaksi ruokalusikallista Tikka Masala -tahnaa.

Lisää lopuksi purkki kookosmaitoa. Anna kypsyä miedolla lämmöllä.

Tarjoa Myllärin Pitkäjyväisen Kauran kanssa ja viimeistele annos korianterilla.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.