Ainekset
2-4 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
1 purkki | kikherneitä |
1 | sipuli |
2 kpl | valkosipulin kynttä |
2 rkl | öljyä |
1 kpl | paprika |
(chiliä) | |
1 tl | kurkumajauhetta |
2 rkl | Tikka Masala -tahnaa |
1 purkki | kookosmaitoa |
korianteria |

Valmistusohje
Keitä Myllärin Pitkäjyväinen Kaura ohjeen mukaan.
Huuhdo kikherneet. Pilko sipuli ja valkosipuli. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli sekä kikherneet.
Lisää pilkottu paprika sekä halutessasi chiliä. Lisää teelusikallinen kurkumajauhetta sekä kaksi ruokalusikallista Tikka Masala -tahnaa.
Lisää lopuksi purkki kookosmaitoa. Anna kypsyä miedolla lämmöllä.
Tarjoa Myllärin Pitkäjyväisen Kauran kanssa ja viimeistele annos korianterilla.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.