Kesäinen kaura-kasvispannu (G)

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
 4-6 annosta
7 dl vettä
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
 2-3 valkosipulinkynttä
 2-3 punasipulia
 200-300 g munakoisoa
 200 g värikkäitä minitomaatteja
1 pieni kesäkurpitsa
0,5 dl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
tuoretta timjamia
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää joukkoon Kasvis Kaura. Anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on imeytynyt ja kaura on on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä kiehumisen aikana. Hienonna valkosipulinkynnet ja lohko punasipulit. Paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa ja puolita tomaatit. Kuumenna oliiviöljy isolla pannulla ja lisää kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Hienonna joukkoon reilusti timjamia. Sekoita joukkoon kypsä Kasvis Kaura ja kuumenna. Tarkista maku.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.