Kauratäytteiset paprikat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
 4-5 paprikaa
100 g juustoraastetta / vegaanista juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia tai persiljaa
Valmistusohje

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprikoiden kantaosa pois, poista siemenet, täytä paprikat kauraseoksella, ripottele pintaan juustoraastetta ja kypsennä 220-asteisessa uunissa 15 – 20 min. Ripottele kypsien paprikoiden päälle ruohosipuli- tai persiljasilppua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.