Kauratäytteiset paprikat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
 4-5 paprikaa
100 g juustoraastetta / vegaanista juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia tai persiljaa
Valmistusohje

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprikoiden kantaosa pois, poista siemenet, täytä paprikat kauraseoksella, ripottele pintaan juustoraastetta ja kypsennä 220-asteisessa uunissa 15 – 20 min. Ripottele kypsien paprikoiden päälle ruohosipuli- tai persiljasilppua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.