Kauratäytteiset paprikat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
 4-5 paprikaa
100 g juustoraastetta / vegaanista juustoraastetta
tuoretta ruohosipulia tai persiljaa
Valmistusohje

Kypsennä ateria-aines pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa paprikoiden kantaosa pois, poista siemenet, täytä paprikat kauraseoksella, ripottele pintaan juustoraastetta ja kypsennä 220-asteisessa uunissa 15 – 20 min. Ripottele kypsien paprikoiden päälle ruohosipuli- tai persiljasilppua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.