Kauratäytteiset letut

30 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
n. 8 kpl
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa
7 dl vettä tai maitoa
(1 kanamuna)
100 g juustoraastetta
Valmistusohje

Kiehauta vesi, kaada kattilaan ateria-ainekset ja anna kiehua n. 15 minuuttia välillä sekoitellen.  Anna hautua kannen alla lettujen paistamisen ajan. Voit halutessasi lisätä täytteen joukkoon  esim. jauhelihaa, kanaa, papuja, maissia, fetaa…

Paista isoja lettuja lettujauhopakkauksen ohjeen mukaan.

Levitä kauratäytettä lettujen keskelle ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan, ripottele päälle juustoraastetta ja laita 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.

Vinkki! Voit valita Kaura Ateria-aineksista myös jonkin toisen maun, vaihtoehtoja on kaikkiaan neljä: Tikka Masalan lisäksi Tomaatti, Texmex ja Kasvis!

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.