Kauratäytteiset letut

30 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
n. 8 kpl
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
1 pss Myllärin Muumimamman Lettujauhoa
7 dl vettä tai maitoa
(1 kanamuna)
100 g juustoraastetta
Valmistusohje

Kiehauta vesi, kaada kattilaan ateria-ainekset ja anna kiehua n. 15 minuuttia välillä sekoitellen.  Anna hautua kannen alla lettujen paistamisen ajan.

Paista isoja lettuja lettujauhopakkauksen ohjeen mukaan.

Levitä kauratäytettä lettujen keskelle ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan, ripottele päälle juustoraastetta ja laita 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.