Ainekset
n. 8 kpl | |
1 pss | Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta |
n. 7,5 dl | vettä |
n. 5 dl | Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa |
7 dl | vettä tai maitoa |
1 kpl | kananmuna |
100 g | juustoraastetta |

Valmistusohje
Kiehauta vesi, kaada kattilaan ateria-ainekset ja anna kiehua n. 15 minuuttia välillä sekoitellen. Anna hautua kannen alla lettujen paistamisen ajan. Voit halutessasi lisätä täytteen joukkoon esim. jauhelihaa, kanaa, papuja, maissia, fetaa…
Paista isoja lettuja lettujauhopakkauksen ohjeen mukaan.
Levitä kauratäytettä lettujen keskelle ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan, ripottele päälle juustoraastetta ja laita 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä.
Vinkki! Voit valita Kaura Ateria-aineksista myös jonkin toisen maun, vaihtoehtoja on kaikkiaan neljä: Tikka Masalan lisäksi Tomaatti, Texmex ja Kasvis!