Ainekset
3-4 | kesäkurpitsaa |
rypsiöljyä | |
1 | porkkana |
1 | sipuli |
1 pss | Myllärin Tomaatti Kaura Ateria-ainesta |
n. 7,5 dl | vettä |
100-200 g | vuohenjuustoviipaleita, juustoraastetta tai vegaanista juustoraastetta |

Valmistusohje
Halkaise kesäkurpitsat, koverra pehmeä sisus pois (sisuksen voit pilkkoa pieniksi kuutioiksi ja lisätä täytteeseen) ja ripottele pinnalle suolaa.
Raasta porkkana, pilko sipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla, lisää ateria-aines ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.
Kuivaa kesäkurpitsojen pinta, täytä kauraseoksella ja lado päälle vuohenjuustopaloja tai ripottele juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 15 min.