Kauratäytteiset kesäkurpitsat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
 3-4 kesäkurpitsaa
rypsiöljyä
1 porkkana
1 sipuli
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura Ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
100-200 g vuohenjuustoviipaleita, juustoraastetta tai vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje

Halkaise kesäkurpitsat, koverra pehmeä sisus pois (sisuksen voit pilkkoa pieniksi kuutioiksi ja lisätä täytteeseen) ja ripottele pinnalle suolaa.

Raasta porkkana, pilko sipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla, lisää ateria-aines ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Kuivaa kesäkurpitsojen pinta, täytä kauraseoksella ja lado päälle vuohenjuustopaloja tai ripottele juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.