Kauratäytteiset kesäkurpitsat

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
 3-4 kesäkurpitsaa
rypsiöljyä
1 porkkana
1 sipuli
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura Ateria-ainesta
n. 7,5 dl vettä
100-200 g vuohenjuustoviipaleita, juustoraastetta tai vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje

Halkaise kesäkurpitsat, koverra pehmeä sisus pois (sisuksen voit pilkkoa pieniksi kuutioiksi ja lisätä täytteeseen) ja ripottele pinnalle suolaa.

Raasta porkkana, pilko sipuli ja kuullota niitä hetki öljyssä pannulla, lisää ateria-aines ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Kuivaa kesäkurpitsojen pinta, täytä kauraseoksella ja lado päälle vuohenjuustopaloja tai ripottele juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.