KAURASÄMPYLÄT PELLAVANSIEMENILLÄ

yli 60 min. | Keskitaso

  • Leivät
Ainekset
n. 16 kpl
5 dl vettä tai maitoa
50 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rkl sokeria tai siirappia
0,5 rkl suolaa
50 g voita tai margariinia tai 0,5 dl öljyä
n. 11 dl Myllärin Kaurasämpyläjauho – siemenet
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää sokeri ja suola ja alusta jauhot taikinaan vähitellen. Lisää pehmeä rasva alustuksen loppupuolella. Jätä taikina tavallista pullataikinaa pehmeämmäksi. Kohota taikina kaksinkertaiseksi muovin tai liinan alla puolisen tuntia.

Leivo taikinasta sämpylöitä ja kohota ne pellillä mukavan pulleiksi, liinalla tai muovilla peitettynä. Kostuta sämpylät vedellä juuri ennen paistoa. Koristele sämpylät vielä Myllärin Kaurahiutaleilla ennen uuniin laittamista. Paista 225-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.