Kaurarouhepuuro (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
suolaa maun mukaan
Valmistusohje

Kiehauta vesi. Keitä kaurarouhetta n. 3 min ja lisää kerma ja maito. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoitellen n. 25 minuuttia. Mausta suolalla.

Nesteenä voi toki käyttää myös pelkkää vettä, mutta puuron rakenne on vieläkin parempi, jos käyttää osana maitoa/kermaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.