Myllärin by Helsinki Mills

Kaurarouhepuuro

Herkullinen pehmeä kaurapuuro!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
suolaa

Ohjeet

  1. Kiehauta vesi. Keitä kaurarouhetta n. 3 min ja lisää kerma ja maito. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoitellen n. 25 minuuttia. Mausta suolalla.

    Nesteenä voi toki käyttää myös pelkkää vettä, mutta puuron rakenne on vieläkin herkullisempi, jos käyttää osana maitoa/kermaa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
1,9 g
Energia
62,8 kcal
Hiilihydraatit
2,8 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Suola
0,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Värikäs sämpylävuoka
1 h 20 min L, VG, M, K

Värikäs sämpylävuoka

Gluteeniton vispipuuro
2 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton vispipuuro

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla