Kaurarouhepuuro (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
suolaa maun mukaan
Valmistusohje

Kiehauta vesi. Keitä kaurarouhetta n. 3 min ja lisää kerma ja maito. Keitä puuroa hiljalleen välillä sekoitellen n. 25 minuuttia. Mausta suolalla.

Nesteenä voi toki käyttää myös pelkkää vettä, mutta puuron rakenne on vieläkin parempi, jos käyttää osana maitoa/kermaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.