Kaurarouhe-kylmäsavulohisalaatti (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl vettä
1-2 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 makea sipuli
 1-2 valkosipulin kynttä
1 paprika
100 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku tilliä hienonnettuna
100 g vuonankaalia tai rapeaa jääsalaattia
kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 tl hunajaa
Valmistusohje

Lisää kaurarouhe kiehuvaan veteen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 min. Lisää öljy ja ripaus suolaa, sekoita.

Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja paprika ja sekoita ne keitetyn kaurarouheen joukkoon. Lisää tilli ja puolitetut kirsikkatomaatit. Yhdistä kastikkeen ainekset voimakkaasti sekoittaen ja lisää kastike kaurarouheen joukkoon. Sekoita ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Revi salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille ja lisää kylmäsavulohiviipaleet. Nostele joukkoon kaurarouheseos.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.