Ainekset
2,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
3,5 dl | vettä |
1-2 rkl | oliiviöljyä |
suolaa | |
1 | makea sipuli |
1-2 | valkosipulin kynttä |
1 | paprika |
100 g | kirsikkatomaatteja |
1 ruukku | tilliä hienonnettuna |
100 g | vuonankaalia tai rapeaa jääsalaattia |
kastike | |
3 rkl | oliiviöljyä |
2 tl | hunajaa |

Valmistusohje
Lisää kaurarouhe kiehuvaan veteen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 7 min. Lisää öljy ja ripaus suolaa, sekoita.
Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja paprika ja sekoita ne keitetyn kaurarouheen joukkoon. Lisää tilli ja puolitetut kirsikkatomaatit. Yhdistä kastikkeen ainekset voimakkaasti sekoittaen ja lisää kastike kaurarouheen joukkoon. Sekoita ja anna maustua noin 30 minuuttia.
Revi salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille ja lisää kylmäsavulohiviipaleet. Nostele joukkoon kaurarouheseos.