Kaurapaneroidut ahvenfileet (G)

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
800 g ahvenfileitä
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa tai Gluteenitonta Kauralesettä
2 kananmunaa
ripaus suolaa
sitruunaista kalamaustetta, pippuria tai muita mausteita maun mukaan
voita paistamiseen
Valmistusohje

#suomenparaskaurakokki -kisan voittaja!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @johannakant

Lisää kaurajauhojen joukkoon suola ja haluamasi muut mausteet.

Riko kananmunat kulhoon ja riko kananmunien rakenne. Kostuta kalafileet ensin kananmunassa ja pyörittele sen jälkeen kaurajauhoissa.

Paista voissa kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kypsennä seuraksi vaikkapa Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta.

 

Vinkki! Jos ruoan ei tarvitse olla gluteeniton, voi toki käyttää tavallista Luomu Kauralesettä.  Kaurajauhoa tai -lesettä voi myös jauhaa kaurahiutaleista tehosekoittimessa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.