Kaurajyviä ja broileria hunaja-kermakastikkeessa (G)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2-3 annosta
8 dl vettä
suolaa
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
400 g broilerifileetä
2 rkl rypsiöljyä
1-2 tl currya jauheena
½ tl suolaa
100 g sokeriherneenpalkoja
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
3 rkl hunajaa
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää suola ja kaurajyvät. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia kannen alla tai kunnes kaura on sopivan kypsää. Lisää kypsennyksen aikana tarvittaessa vettä.

Leikkaa broilerifileet suikaleiksi tai kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon curry. Kääntele hetki miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon broileripalat. Paista kauttaaltaan väri pintaan. Mausta suolalla. Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi vinoviipaleiksi ja lisää joukkoon kuoritun ja hienonnetun inkiväärin kanssa. Lisää hunaja ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. viisi minuuttia. Tarjoa kypsien kaurajyvien kanssa.

Vinkki! Voit lisätä kastikkeen joukkoon halutessasi kasviksia maun mukaan.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.