Ainekset
2-3 annosta | |
8 dl | vettä |
suolaa | |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
400 g | broilerifileetä |
2 rkl | rypsiöljyä |
1-2 tl | currya jauheena |
½ tl | suolaa |
100 g | sokeriherneenpalkoja |
1 rkl | tuoretta inkivääriä hienonnettuna |
3 rkl | hunajaa |
2 dl | kuohu- tai ruokakermaa |

Valmistusohje
Kiehauta vesi ja lisää suola ja kaurajyvät. Anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia kannen alla tai kunnes kaura on sopivan kypsää. Lisää kypsennyksen aikana tarvittaessa vettä.
Leikkaa broilerifileet suikaleiksi tai kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon curry. Kääntele hetki miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon broileripalat. Paista kauttaaltaan väri pintaan. Mausta suolalla. Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi vinoviipaleiksi ja lisää joukkoon kuoritun ja hienonnetun inkiväärin kanssa. Lisää hunaja ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. viisi minuuttia. Tarjoa kypsien kaurajyvien kanssa.
Vinkki! Voit lisätä kastikkeen joukkoon halutessasi kasviksia maun mukaan.