Kaurajyväpuuro (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
  • Joulu
Ainekset

 

4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Valmistusohje

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

Vinkki! Vieläkin pehmeämmän puuron saat, kun laitat jyvät vedessä uuninkestävään astiaan ja 100-asteiseen uuniin 2-3 tunniksi.  Siirrä kypsät jyvät kattilaan, lisää maito ja valmista kuten yllä. Jyvät voi esikypsentää hyvissä ajoin ja säilyttää jääkaapissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.