Kaurajyväpuuro (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

 

4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Valmistusohje

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.