Kaurajyväpuuro (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

 

4 dl vettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
8-10 dl täysmaitoa
½ tl suolaa
1-2 rkl voita
Valmistusohje

Lisää kaurajyvät kiehuvaan veteen ja keitä kunnes vesi on kokonaan imeytynyt. Lisää maito ja keitä hiljakseen n. 50-60 min., välillä sekoitellen. Lisää suola ja voi ja sekoita.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.