Ainekset
3 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1 tl. suolaa
1 rkl mausteöljyä
1 tl grillimaustetta
1/2 tl mustapippurirouhetta
1 pussi pehtoorin salaattia
2 tölkkiä tonnikalaa paloina öljyssä
1 iso punasipuli
pieni pala leipäjuustoa tai salaattijuustoa kuutioina
1-2 kpl iso suippopaprika
muutama tumma oliivi

Valmistusohje
Keitä Myllärin Gluteeniton Villikaura lähes kypsäksi vedessä, johon lisäät hiukan suolaa ja mausteöljyä. Valuta lävikön läpi ylimääräinen vesi pois ja jäähdydä keitetty Villikaura. Sekoita Villikauraan hiukan grillimaustetta, niin saat siihen makua.
Laita huuhdeltu salaatti laakean salaattiastian pohjalle. Laita sen päälle jäähdytetty Villikaura. Lisää seuraavaksi hiukan mustapippuria ja tonnikalapalat tasaisesti salaattikerroksen päälle. Laita pilkotut suippopaprikat, punasipulirenkaat, juustokuutiot ja tummat kivettömät oliivit myös. Laita vielä ruohosipulisilppua ja muutama Villikauran jyvä pinnalle.
Vinkki! Voit tehdä salaattiin erikseen myös kastikkeen tai käyttää kaupan valmiskastikkeita.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.