Kaurainen mangomajoneesi (g)

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
½ mango
1 rkl dijon-sinappia
2 kananmunaa
2 tl currya
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl rypsiöljyä
Valmistusohje

Paloittele puolikas kypsä mango ja hienonna se esim. sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.