Kaurainen mangomajoneesi (g)

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
½ mango
1 rkl dijon-sinappia
2 kananmunaa
2 tl currya
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl rypsiöljyä
Valmistusohje

Paloittele puolikas kypsä mango ja hienonna se esim. sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.