Kaurainen mangomajoneesi (g)

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
½ mango
1 rkl dijon-sinappia
2 kananmunaa
2 tl currya
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl rypsiöljyä
Valmistusohje

Paloittele puolikas kypsä mango ja hienonna se esim. sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.