Kaurainen lohilaatikko (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

7 dl vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio (gluteeniton)
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
400 g lämminsavustettua lohta
½ ruukkua tilliä
150 g juustoraastetta
 2-3 kananmunaa
2-3 dl maitoa tai kasvislientä
Valmistusohje

Herkullinen arkiruoka valmistetaan Myllärin uudesta kasvis-kauraseoksesta ja maukkaasta lämminsavustetusta lohesta.

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvis- tai kalaliemikuutio. Lisää ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen 12-15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

Paloittele savulohi ja tarkista, että kala on ruodoton. Sekoita kasvis-kauraseos ja paloiteltu lämminsavulohi uunivuoassa.

Sekoita hienonnettu tilli, juustoraaste, rikotut kananmunat ja maito tai kasvisliemi kulhossa. Kaada uunivuokaan muiden ainesten päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.