Kaurainen lohilaatikko (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

7 dl vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio (gluteeniton)
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
400 g lämminsavustettua lohta
½ ruukkua tilliä
150 g juustoraastetta
 2-3 kananmunaa
2-3 dl maitoa tai kasvislientä
Valmistusohje

Herkullinen arkiruoka valmistetaan Myllärin uudesta kasvis-kauraseoksesta ja maukkaasta lämminsavustetusta lohesta.

Kiehauta vesi ja kasvis- tai kalaliemikuutio. Lisää ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen 12-15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

Paloittele savulohi ja tarkista, että kala on ruodoton. Sekoita kasvis-kauraseos ja paloiteltu lämminsavulohi uunivuoassa.

Sekoita hienonnettu tilli, juustoraaste, rikotut kananmunat ja maito tai kasvisliemi kulhossa. Kaada uunivuokaan muiden ainesten päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.