Kaurainen lohilaatikko (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

7 dl vettä
1 kasvis- tai kalaliemikuutio (gluteeniton)
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
400 g lämminsavustettua lohta
½ ruukkua tilliä
150 g juustoraastetta
 2-3 kananmunaa
2-3 dl maitoa tai kasvislientä
Valmistusohje

Herkullinen arkiruoka valmistetaan Myllärin uudesta kasvis-kauraseoksesta ja maukkaasta lämminsavustetusta lohesta.

Kiehauta vesi ja kasvis- tai kalaliemikuutio. Lisää ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla, välillä sekoitellen 12-15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

Paloittele savulohi ja tarkista, että kala on ruodoton. Sekoita kasvis-kauraseos ja paloiteltu lämminsavulohi uunivuoassa.

Sekoita hienonnettu tilli, juustoraaste, rikotut kananmunat ja maito tai kasvisliemi kulhossa. Kaada uunivuokaan muiden ainesten päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.