Kaurainen kanapata (G)

30-60 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
200 g broilerisuikaleita tai kypsiä kanafilekuutioita
2 rkl öljyä
2,5 tl currya
50 g purjoa
300 g kiinankaalia
2 dl vettä
1 rkl kanafondia (tarvittaessa gluteeniton)
1 prk kookoskermaa (250 ml)
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
½ tl jauhettua mustapippuria
½ tl suolaa
100 g punaista paprikaa
100 g herneitä
(persiljaa)
Valmistusohje

#suomenparaskaurakokki-kisan satoa!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @annekiuru

 

Kypsennä broilerisuikaleet ja jätä ne hetkeksi odottamaan (tai käytä valmiiksi kypsennettyjä kanakuutioita). Pilko vihannekset.

Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa, lisää curry ja ohueksi suikaloitu purjo. Kuullota pari minuuttia. Lisää pannulle suikaloitu kiinankaali ja broilerisuikaleet ja paistele välillä käännellen n. viisi minuuttia. Lisää vesi, fondi ja kaurajyvät. Mausta pippurilla ja suolalla. Keitä hiljalleen kannen alla n. 20 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää kuutioitu paprika sekä kookoskerma ja hauduta vielä n. viisi minuuttia. Lisää lopuksi herneet ja anna kuumentua. Tarkista maku. Lisää halutessasi hienonnettua persiljaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.