Quiche Lorraine

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset

Pohja:

100 g voita
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ tl suolaa

Täyte:
2,5 dl juustoraastetta
2 dl (n. 150 g) kinkkusuikaleita
2 kananmunaa

 

 

Valmistusohje

Valmista ensin pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineisiin voi ja nypi taikina tasaiseksi. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 °C:ssa 15 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä seos esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 200 °C:ssa 20 minuuttia.

 

Vinkki: Täytteeseen voit lisätä kinkun sijasta herkkusieniä tai sipulia, jos haluat tehdä kasvisversion.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.