Quiche Lorraine

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset

Pohja:

100 g voita
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
½ tl suolaa

Täyte:
2,5 dl juustoraastetta
2 dl (n. 150 g) kinkkusuikaleita
2 kananmunaa

 

 

Valmistusohje

Valmista ensin pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineisiin voi ja nypi taikina tasaiseksi. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 °C:ssa 15 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä seos esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista 200 °C:ssa 20 minuuttia.

 

Vinkki: Täytteeseen voit lisätä kinkun sijasta herkkusieniä tai sipulia, jos haluat tehdä kasvisversion.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.