Kaurainen jauhelihakeitto (G)

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4-5 annosta
2 l vettä
2 kasvisliemikuutiota (tarvittaessa gluteeniton)
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
2 porkkanaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl jauhelihamaustetta (tarvittaessa gluteeniton)
mustapippuria
chilimaustetta
400 g pakastevihanneksia
Valmistusohje

Pilko porkkana ja sipuli ja hienonna valkosipuli. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvisliemikuutio, kaurajyvät, porkkana ja sipulit. Anna kiehua n. 10 min. Ruskista sillä välin jauheliha ja mausta se jauheliha- ja chilimausteella, mustapippurilla ja suolalla. Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon ja anna kiehua hiljalleen vielä n. 5 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kanssa.

Ohje on #suomenparaskaurakokki-kisan satoa! Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @elvi.tuoriniemi

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.