Kaurainen hummus

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½-1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
ripaus juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Valmistusohje

Sekoita kaurajauho, sesamtahna, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.