Kaurainen hummus

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½-1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
ripaus juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Valmistusohje

Sekoita kaurajauho, sesamtahna, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.