Kaurafalafelit (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Kaurafalafelit
12-15 kpl
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä  tai Kaurarouhetta
1 dl kikhernejauhoa
2 rkl tahinia eli sesamtahnaa
1 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
0,5 dl mangososetta (esim. Piltti)
tuoretta korianteria
2,5 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Valmistusohje

Falafelit: Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.