Kaurafalafelit (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Kaurafalafelit
12-15 kpl
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä  tai Kaurarouhetta
1 dl kikhernejauhoa
2 rkl tahinia eli sesamtahnaa
1 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
0,5 dl mangososetta (esim. Piltti)
tuoretta korianteria
2,5 dl kuumaa vettä
Kaurahummus
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl sesamtahnaa
½ – 1 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa ja juustokuminaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
Valmistusohje

Falafelit: Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Muotoile käsin pyöryköiksi ja kypsennä joko 200-asteisessa uunissa 20-25 min tai paistinpannulla öljyssä kunnes pinta saa kauniin värin.

 

Hummus: Sekoita kaurajauho, sesammassa, silputtu valkosipuli ja mausteet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja rypsiöljy ja sekoita hyvin.

 

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.