Ainekset
4 annosta | |
3 rkl | oliiviöljyä |
1 | pilkottu valkosipulinkynsi |
pieni pala inkivääriä | |
1 | porkkana kuutioina |
1 dl | paprikakuutioita |
1 dl | leikattua sipulia |
2,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
3 dl | kasvislientä |
3 rkl | rusinoita |
1 rkl | sitruunankuorisuikaleita |
1 rkl | leikattua ruohosipulia |
tuoretta minttua koristeeksi |

Valmistusohje
Kuumenna öljy, valkosipuli ja inkivääri kasarissa n. 2 min. Lisää porkkana-, paprika- ja sipulikuutiot sekä kaurarouhe. Kuumenna 3 min välillä sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja peitä kannella. Sammuta liesi ja anna hautua kannen alla 5 min. Lisää rusinat, sitruunankuori ja ruohosipuli. Sekoita. Koristele mintun lehdillä.
Tarjoa paistetun kalan tai broilerin kanssa.