Myllärin kaurainen couscous (g)

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
3 rkl oliiviöljyä
1 pilkottu valkosipulinkynsi
pieni pala inkivääriä
1 porkkana kuutioina
1 dl paprikakuutioita
1 dl leikattua sipulia
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3 dl kasvislientä
3 rkl rusinoita
1 rkl sitruunankuorisuikaleita
1 rkl leikattua ruohosipulia
tuoretta minttua koristeeksi
Valmistusohje

Kuumenna öljy, valkosipuli ja inkivääri kasarissa n. 2 min. Lisää porkkana-, paprika- ja sipulikuutiot sekä kaurarouhe. Kuumenna 3 min välillä sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja peitä kannella. Sammuta liesi ja anna hautua kannen alla 5 min. Lisää rusinat, sitruunankuori ja ruohosipuli. Sekoita. Koristele mintun lehdillä.

Tarjoa paistetun kalan tai broilerin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.