Kauraa ja kasviksia (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
n. 2 rkl öljyä
180 g juuressuikaleita (esim. porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa tai valmis pakastesekoitus)
150 g vihreitä papuja (pakaste)
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä 
n. 6 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
 1-2 tl hunajaa
3 tl juustokuminaa
1 tl timjamia
2 dl ruokakermaa tai kaurakermaa
suolaa
Valmistusohje

Pyörittele kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää ateriajyvät ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 2 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. ja lisää vettä vähitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.