Ainekset
4 annosta | |
n. 2 rkl | öljyä |
180 g | juuressuikaleita (esim. porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa tai valmis pakastesekoitus) |
150 g | vihreitä papuja (pakaste) |
4 dl | Myllärin Kaura Ateriajyviä |
n. 6 dl | vettä |
0,5 dl | balsamietikkaa |
1-2 tl | hunajaa |
3 tl | juustokuminaa |
1 tl | timjamia |
2 dl | ruokakermaa tai kaurakermaa |
suolaa |

Valmistusohje
Pyörittele kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää ateriajyvät ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 2 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. ja lisää vettä vähitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.