Kauraa ja kasviksia (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
n. 2 rkl öljyä
180 g juuressuikaleita (esim. porkkanaa, lanttua ja palsternakkaa tai valmis pakastesekoitus)
150 g vihreitä papuja (pakaste)
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä 
n. 6 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
 1-2 tl hunajaa
3 tl juustokuminaa
1 tl timjamia
2 dl ruokakermaa tai kaurakermaa
suolaa
Valmistusohje

Pyörittele kasviksia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää ateriajyvät ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 2 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. ja lisää vettä vähitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.