Kaura-punakaalilaatikko (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä
200 g Mifujauhista tai muuta kasviproteiinia
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
500 g punakaalia suikaleina
1 sipuli
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
2 valkosipulinkynttä
1 gluteeniton kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
6 dl vettä
½ tl kuivattua meiramia
3 kananmunaa
¾ dl siirappia
Valmistusohje

Myllärin uudesta Kasvis Kaura Ateria-aineksesta valmistat maukkaan kaalilaatikon. Käytä laatikkoon vaihteeksi upean väristä punakaalia.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy kattilassa tai isossa paistokasarissa. Lisää mifujauhis tai muu kasviproteiini ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää joukkoon suikaloitu punakaali ja hienonnettu sipuli. Kääntele kunnes kaali alkaa pehmetä.

Lisää ateria-aines ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä murennettu kasvisliemikuutio ja vesi. Anna kiehua hiljakseen käännellen muutaman minuutin.

Rouhi joukkoon mustapippuria. Mausta seos vielä meiramilla ja tarkista maku. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää ne ja siirappi seokseen. Kaada reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 175-asteessa noin tunnin ajan. Lisää paiston aikana tarvittaessa nestettä (vettä tai kasvislientä).

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.