Kaura-punakaalilaatikko (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä
200 g Mifu-jauhista tai muuta kasviproteiinia
½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
500 g punakaalia suikaleina
1 sipuli
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
2 valkosipulinkynttä
1 gluteeniton kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
6 dl vettä
½ tl kuivattua meiramia
3 kananmunaa
¾ dl siirappia
Valmistusohje

Myllärin uudesta Kasvis Kaura Ateria-aineksesta valmistat maukkaan kaalilaatikon. Käytä laatikkoon vaihteeksi upean väristä punakaalia.

Kuumenna rypsiöljy kattilassa tai isossa paistokasarissa. Lisää Mifu-jauhis ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää joukkoon suikaloitu punakaali ja hienonnettu sipuli. Kääntele kunnes kaali alkaa pehmetä.

Lisää ateria-aines ja hienonnetut valkosipulinkynnet sekä murennettu kasvisliemikuutio ja vesi. Anna kiehua hiljakseen käännellen muutaman minuutin.

Rouhi joukkoon mustapippuria. Mausta seos vielä meiramilla ja tarkista maku. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää ne ja siirappi seokseen. Kaada reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 175-asteessa noin tunnin ajan. Lisää paiston aikana tarvittaessa nestettä (vettä tai kasvislientä).

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.